Hemlängtan?

Jag har börjat få hemlängtan. Saknar mitt hus, min säng, min kudde, mitt simsspel som jag glömde hemma, svenska lökringar, knäckebröd, pepparkakor, mina bästisar, min familj, mina vänner, min skola, mina lärare, tunnelbanor m.m..

Isabella Flores.

Imorgon föds min mexikanska bebis Isabella Flores. Ja Sofia hon fick sitt efternamn efter dig! Så jag tar en klass där vi lär oss om bebisar och hur att vara bra föräldrar och ett projekt vi har är att man ska ta hand om en elektrionsk baby för en vecka. Det finns indiska, vita, svarta, mexikanska, asiatiska och eskimåer. Jag valde en mexikansk flicka. Vi valde även blöjväskor, bilstolar, kläder osv! Bebisen beter sig som en vanlig bebis, man måste byta blöja, mata den osv och den väcker en under nätterna. Jag ser verkligen fram emot att ha bebisen jag antar att jag inte kommer känna likadant när jag har den.. !Storty of my life.

Det är den 25 oktober och jag hade shorts på mig idag.

23 october

Det är fortfarane varmt här. Idag hade vi 27 grader. Jag åt lunch med Ashleas familj och jag blev solbränd för att vi satt utomhus.. Min värdpappa har flyttat hem från texas i helgen och ska jobba hemifrån tills hans företag hittat ett kontor här uppe. Vi hade en längre helg än vanligt. Onsdag och torsdag slutade vi 12 och fredag var vi lediga. Jag såg footloose på bio i fredags. Det var en väldigt bra film. En annan bra film är The Eye. Jag hoppass ni inte fryser ihjäl i Sverige.

Dålig uppdatering.

Förlåt att jag aldrig skirver.. Det är alltid så mycket som händer och då hinner jag inte blogga, eller så händer inget så det inte finns något att blogga om.. Jag har gjort allt möjligt sen jag senast bloggade.. Varit på ett collagevisit, höjt mina betyg, träffat nya vänner, shoppat, umgåts med vänner osv. 
Jag lovar mer uppdatering denna vecka!

HEJ

HEJ!

RSS 2.0