FOTBALLGAME!

Det har inte hänt speciellt mycket.. 
I Onsdags var jag och Ashlea på sjukhuset och hälsade på Julie som var väldigt sjuk. Sen köpte jag ray bans och vi åt taco bell. I torsdags åt jag Harlee och Alex middag på steak n' shake. Och igår var det första fotbollsmatchen. Jag, Ashlea, Heather och Julie träffades efter skolan. Vi fikade på donken, fixade oss lite osv. Sen träffades alla seniors och grillade och lekte lekar. Kl 7 började fotbollsmatchen. GUUUUD vilken häftig upplevelse. I stort sätt alla 1800 elever var där, massa föräldrar, folk från den andra skolan osv. Och konstant så körde vi hejaramsor, stog och skrev osv. På sidorna av fotbollsplanen stog 3 grupper cheerleeders, flagg laget, tigrettes (danslag), bandet osv..! Vi vann matchen WOHO. Efter matchen var det ett freshman party och vi gick dit för att "hjälpa till" haha,.. Sen åkte vi och träffa massa kompisar och jag och heather sov hemma hos ashlea. Idag så vakna vi vid 11 av att heather var tvungen att åka hem sen somna jag och ashlea om och vakna vid 2 och så somna vi om igen och vakna 4.30 hahha.. Då körde Ashlea hem mig för att jag Cameron och Mia skulle på en sak med massa andra utbytesstudenter.. Vi trodde det var kl 7 men det va 2-5 haha!


Heather och Julie!


Jag och Ashlea!

Heather, Ashlea och Julie!

Massa folk, alla har svarta skoltröjor!





Heather, jag, Ashlea och Julie!

Kortfattat!

Fredags: Pluggade.
Lördags: Pluggade och såg Final destination 5 på bio.
Söndags: Ashleas pappa fyllde år så han hade en typ fest på en restaurang så ashlea tvinga mig att komma sen pluggade vi matte.
Måndags: Pluggade.
Idag: Plugga och ta det lugnt!
Imorgon: Shoppa och äta middag med Ashlea.
Torsdag: Göra klart veckans läxor.
Fredag: Första fotbollsmatchen!!
Jag har alltid massor med läxor och i usa får man försämrat betyg om man lämnar in sent.. Så jag pluggar i stort sätt hela tiden.. Skolan är bra, gillar mina lektioner, gillar folket. Har inte mycket att skriva så blir inte så mycket uppdatering.

Finns inte mycket att säga!

Igår umgicks jag med Ashlea igen, först va heather med oss. Vi åkte runt lite överallt, köpte nya hörlurar som inte funkade.. Sen kollade vi på hennes pojkväns Softboll match. Nu har jag kommit hem från skolan för ett tag sen!!

Första skoldagen!

Idag var första skoldagen! Det gick jättebra hitta nästan alla klassrum i tid, var runt 3 minuter sen till rådgivningen för att jag inte hade någon aning om vart det låg! Alla lärare verkar bra, alla lektioner verkar någorlunda roliga. Men lunchen är 23 minuter?!?! Hann inte äta idag.. Mellan lektionerna får vi bara 6 minuter och skolan är jättestor.. Är helt slut!! Imorgon ska jag umgås med Ashlea och Heather!!!!!!!

Welcome to America!

Igår kändes så typiskt amerikanskt! När Ashlea hämta upp mig åkte vi hem till henne, hennes syster Bailee, deras kompis som hette någonting och jag färgade kompisen och Ashleas hår. Efter det gick vi ut och åt på en mexikansk resturang. Där det hände massa roliga saker vi var runt 8 pers som gick ut och åt. Efter det åkte vi till skolan och kollade på fotbollsträningen och pratade. Efter träningen så stog massa folk på parkeringen och umgicks. Efter det så åkte jag och ashlea runt med hennes bil lite och köpte världens största sluschie!! Sen åkte vi hem till henne och låg och prata om allt och inget hela natten!

Go tigers!

Idag hade vi transferday i skolan. Villket innebar att alla nya kom dvs. utbytesstudenter, folk som bytt skola och freshmens. Vi gick runt i skolan, gick igenom regler osv. Sen var det ett uppträdande i slutet med danslaget, cherrleeders, orkestern osv. Om typ 2 timmar ska en tjej från skolan som heter Ashlea komma och hämta mig och vi ska gå ut och äta och sen ska jag sova över hos henne!

Bildinlägg..

För er som vill ha bilder så kommer det nu, hatar verkligen att fota.. Så idag tvingade jag min värdsyster Harlee att gå runt och fota åt mig haha! Jag bor med en familj som består av en mamma som heter Mia, en pappa som heter Cameron och Harlee deras 14 åriga dotter. I huset bredvid bor Camerons mamma aka. Grandma haha. Familjen har även MASSOR med djur.. 

HARLEE!

Texas Longhorns!

Läskig lada..

Huset! 

Jag och Harlee på Missouri State Fair..

Harlee mjölkar kossa!
Min toalett!

En del av mitt rum, väldigt stökigt!

Min garderob!
En av många bilder på djueren!

Orkar inte ladda upp flera bilder nu eftersom jag håller på att somna!

Schema

Period 1: Child Devolopment /Parenting
Period 2: Intro to broadcasting/Video Tech
Period 3: Interior Design
Period 4: English 12
Period 5: Algebra ll
Period 6: Theatre Arts l
Period 7: Stagecraft

Ska gå sista året alltså Senior year.. Vilket betyder att jag får ha prom och graduation och så!

Hemkommen från Bevier!

Har inte uppdaterat något eftersom att jag och min värdfamilj varit i en annan stad. Idag hade de en parad där alla i paraden slängde godis, och dom hade även massa artister där och karuseller och sånt! Orkade inte ta några bilder alls.. Orkar inte lägga in bilder men jag ska göra det för er som vill det.. Det är svårt att skriva på svenska haha.. Tänkte skriva vad för kurser jag ska läsa men glömde såklart schemat i bilen.. Ganska onödigt inlägg men ett bra tecken på att jag lever!

MISSOURI!

Idag vaknade jag 5.00 eftersom att alla på lägret i new york skulle åka vidare till sina värdfamiljer! Jag och Åsa skulle båda till Kansas City så vi fick sällskap! 11.29 lokaltid åkte flyget från New York och 13.45 lokaltid anlände vi till Missouri. Där väntade min värdsyster Harlee, min värdmamma Mia, min värdpappa Cameron och hans mamma! Vi åkte direkt till en resturang och åt kinamat och sen åkte vi hem till dom! Jag har tagit bilder men är väldigt trött så har inte orkat lägga in de i datorn! Mitt rum är asstort, jag har eget badrum och toaletten är rosa med lila flufflock ^^! Dom har massa djur också.. Imorgon ska jag upp tidigt ska på inskrivning i skolan, GODNATT!

Tisdag!

Idag fick vi sovmorgon. Klockan 10 samlades vi och åkte buss och tunnelbana in till manhattan. Vi gick direkt till Planet Hollywood där vi skulle äta, det är som hardrock café fast med film och sport tema! Fanns kläder från grease, star wars, titanic, twilight m.m efter det blev det shopping. Det började SPÖREGNA, alla utom jag var smarta nog att lägga 5$ på ett paraply.. JAG VA GENOMBLÖT!! Sen när de sluta regna så var vi tvugna att åka på en färja med sightseeing.. Jag frös asmycket och var ganska grinig sen när vi gick av så tog vi en vit limmo tillbaka till campuset.. SJUKT ROLIGT! Har dock inga bilder för hade inte med mig kameran!

NYC

Lite efter med att blogga.. Igår var vi på manhattan hela dagen och gjorde massa sightseeing och shoppa!! :D










Här bygger de upp world trade center!

Idag har vi varit på jones beach det va asnice. Har inte så mycket att säga taggar Missouri som faaaaan!
Imorgon: SHOPPING, lunch på times square och båtsightseeing på kvällen!! 
Onsdag: Avslutningsdag på lägret
Torsdag: MISSOURI!!

Asta posar?


























Nightwalk på Manhattan!


dag 2 i new york!

Nu är ytliggare en dag i new york avklarad! 
Vi har lärt oss om new york, spelat amerikanska sporter, börjat arbeta med en slutshow och haft musiktävling. 
Jag och Louise sjöng en låt vi gjorde på 10 minuter!
God gave us a bless, we got to travel with STS.
We arrived at the airport and we took the bus to st johns campus. 
Now that we are in new york we are eating pizza with a fork.

Free ice cream and free soda, some of us are going to minnesota.
We are divied all over the US for that we thank STS!

SVERIGE TJEJER!

St. Johns univesrsity!




NEW YORK!

Har fått igång internetet nu på universitet där vi bor. Dagen har varit lång och sov inget inatt nu är klockan 4 svensk tid så är helt slut.. Vi har typ ätit hela dagen haha sen det första vi gör när vi kommer fram hit är att gå till middagen.. Det var värsta buffén med ENDAST skräpmat.. 10 olika läsker, korv, hamburgare, börd, pizza osv.. Är redan trött på skärpmat! Tror inte själva grejen med att vara utbytesstudent är min grej.. Tycker inte ens om USA!

Det är ungefär utsikten härifrån..

sista inlägget före usa?

Jag åker imorgon bitti till usa och har knappt börjat packa.. Just nu håller jag på att tvätta kläder. Har sagt hejdå till alla mina fina vänner.. Hade en avskedsfest med massor med folk och det var hur trevligt som helst tills de att folk skulle börja gå.. Mina vänner sa att det kändes som att jag skulle dö.. Jag visar mig ofta stark men när alla hade gått och jag skulle lägga mig och sova bröt jag ihop..

RSS 2.0