Thanksgiving break.

Vi har variit lediga sen i tisdags.. !! I tisdags hängde jag med Ashlea. Vi åt tacobell och träffade lite folk. På onsdagen på dagen så gick vi och åt lunch på chillis med Caitlin och Bridget. Jag hängde med Cailtin och Ashlea hela dagen och på kvällen åkte vi till starbucks och sen kolla vi på fyrverkerier och lyssnade på julmusik. Efter det träffade vi deras mexikanska kompisar.
I torsdags var det thanksgiving. Vi var hemma hos min värdpappas bror John med min värdfamiljs släkt. Vi åt massa god mat och umgicks.  Vi spelade sällskapspel, kollade filmer osv. Sen på kvällen hämtade Ashlea mig för vi midnatt började usas största rea dag. Vi var inne på victorias secret och det var helt GAAAAAAAALET! För mycket folk så vi åkte hem. Sen när vi vakna så shoppade vi mera..
Nu sitter vi och spelar bowling på kinect och jag ska snart åka till savannah. KUL HEJDÅ!

Breaking Dawn.

Idag var en lite underlig dag. Eller ja igår öhm.. Just nu är klockan 4.11 och jag ska vakna om 2 timmar.. DUKTIG TJEJ. Skolan igår var ganska lagomt tråkig. Efter skolan åkte jag hem och somnade och vaknade upp efter middagen.. DUKTIGT.. Sen åkte vi och skulle se midnattspremiären för Breaking Dawn, ALLA salonger visade filmen detta år vilket dom aldrig gjort förut så vi var där flera timmar tidigt och salongerna var helt tomma.. Här i USA köper man inte en bestämd stol utan man har valfri plasering. Jag satt och pratade i telefon med Haley i salongen i någon timme om massa random saker innan salongen började fyllas. Filmen var g-RYM! Älskar the twilight SAGA.. mmmmh.. filmen slutade runt 2 och normala männiksor går hem och sover då men istället valde vi att åka till IHOP! (international house of pancakes) Jag åt swedish crépes.. mums det är tunna pannkakor med lingonsylt mumsmums.. Efter det åkte vi och köpte mjukisbyxor som jag kan ha imorgon i skolan eller ja idag.. Intressant dag vet inte om jag ska sova eller inte. 

Hoppas ni alla har det bra, saknar er.. okok PUSS!

16 november

Jag hatar att blogga. Jag hatar att skirva. Jag önskar alla visste exakt vad jag gjorde hela tiden. Jag tänkte att jag kunde göra ett videoblogginlägg istället nyss och försökte. Det gick inge bra med svenskan.... Så livet är som vanligt här, går i skolan, umgås med vänner när dom kan ( alla i våran ålder har jobb ), umgås med min värdfamilj osv. På fredag är det premiär för breaking dawn så imorgon kväll blir det midnattsprämier. På fredags ska jag färga håret och gå på skolmusikalen. På lördag ska jag antagligen umgås med Rachel och några! 
Jag har inte speciellt mycket att säga, jag har alltid mycket läxor och det är enkla läxor men mycket. Thanksgiving snart dåra... Min kompis hund dog idag.

4state.

I helgen har jag varit i Springfeild på en media tävling. Det var många olika tävlingar. En av dom var 72-timmars tävlingen där vi onsdag efter skolan började. De tre kategorierna var musikvideo, kortfilm och tv-program. Jag var i en grupp som gjorde en kortfilm som handlade om att jag dog i cancer. På fredagen efter lunch tog vi en buss ner till springfeild och spenderade resten av dagen på ett hotell. Louise, en annan utbytesstudent kom förbi och sa hej. Vi var runt 30 elever från våran skola där. Igår så fortsatte tävlingen med småtävlingar osv. Våran skola kom trea av 26 skolor.

RSS 2.0